ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Στην Cantaloupe ακολουθούμε μία ευέλικτη πολιτική επιστροφών ώστε οι πελάτες μας να νιώθουν ασφάλεια με τις αγορές τους και να μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι από την εξυπηρέτησή μας.
Μπορείτε να ζητήσετε αντικατάσταση των προϊόντων που παραλάβατε σε κάθε περίπτωση. Διατηρείτε το δικαίωμα της αλλαγής των προϊόντων που αγοράσατε με προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας για το διάστημα των 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εφόσον έγινε κάποιο λάθος στην παραγγελία σας (π.χ. λάθος μέγεθος) ή το προϊόν είναι ελαττωματικό. Σε αυτή την περίπτωση να σημειωθεί ότι πριν από κάθε αποστολή πραγματοποιείται ποιοτικός έλεγχος για τυχόν ελαττώματα και το προϊόν φωτογραφίζεται. Για προϊόντα με ελαττώματα τα οποία αποδεικνύεται ότι προϋπήρχαν, προβλέπεται η επιστροφή χρημάτων.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις επιστροφής, για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του προϊόντος, είναι απαραίτητο να πληρούνται οι παρακάτω σημαντικοί όροι:

 • Να συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς της παραγγελίας.
 • Να μην έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα των 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του.
 • Να μην έχει πλυθεί το προϊόν.
 • Να μην έχει χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.
 • Να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (καρτελάκια).
 • Να εγκριθεί η επιστροφή από την εξυπηρέτηση πελατών προτού επιστρέψετε το προϊόν. Επικοινωνήστε στο τηλ. 6946292974 ή με e-mail στη διεύθυνση info@cantaloupe.gr αιτιολογώντας τον λόγο της επιστροφής.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

 1. Μπορείτε και να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες επιστροφής.
 2. Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την επιστροφή και αναγράφετε: Κουδούνη Κωνσταντίνα, Κατάστημα βρεφικών και παιδικών ειδών,Cantaloupe, Πασαλίδη 86, Καλαμαριά ΤΚ 55132 Τηλ: 6946292974.
 3. Κάνετε μία καινούργια παραγγελία στο e-shop με προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, με τα οποία θέλετε να αντικαταστήσετε τα προηγούμενα προϊόντα, και γράφετε στα σχόλια της παραγγελίας: είναι αλλαγή-επιστροφή.
 4. Όταν ο υπάλληλος της courier σας παραδώσει την καινούργια παραγγελία, θα παραλάβει την προηγούμενη.
 5.  Στις περιπτώσεις  επιστροφής προϊόντος λόγω δικής μας υπαιτιότητας όπως λάθος προϊόν ή ελαττωματικό́ προϊόν , τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος είναι ΔΩΡΕΑΝ. Ενώ για όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις υπάρχει χρέωση επιστροφής 5€ (εκτός από ορισμένους κωδικούς, οι οποίοι λόγω βάρους χρεώνονται περισσότερο) η οποία συνυπολογίζεται κατά την αντικατάσταση.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τα έξοδα αποστολής είναι 3,00. Συνεργαζόμαστε με την EasyMail και την Elta courier, και ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 1-4 εργάσιμες μέρες σε όλη την Ελλάδα. Για παραδόσεις στην Ελλάδα παρέχουμε την επιλογή πληρωμής με αντικαταβολή με επιπλέον κόστος €1,60.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΆ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ

Χρόνος παράδοσης 7-19 ημέρες: 12€ χρέωση και δωρεάν άνω των 150€ (εκτός από ορισμένους κωδικούς που λόγω βάρους επιβαρύνονται με επιπλέον μεταφορικά). Η αντικαταβολή χρεώνεται 1,60€.

Χρόνος παράδοσης 3-7 ημέρες: 19€ χρέωση και δωρεάν άνω των 200€ (εκτός από ορισμένους κωδικούς που λόγω βάρους επιβαρύνονται με επιπλέον μεταφορικά). Η αντικαταβολή χρεώνεται 1,60€.

 

Κάθε προϊόν είναι ασφαλισμένο από την στιγμή που φεύγει το κατάστημα μας μέχρι την στιγμή της παράδοσης. Η «Παράδοση/Παραλαβή» θα θεωρείται ότι λαμβάνει χώρα κατά την υπογραφή της απόδειξης παραλαβής των προϊόντων στην συμφωνηθείσα διεύθυνση. Ο κίνδυνος για τα προϊόντα μεταβαίνει σε εσάς από τον χρόνο παράδοσης/παραλαβής. Παρακαλούμε να ελέγχετε ότι το πακέτο δεν έχει υποστεί ζημία πριν υπογράψετε την απόδειξη παραλαβής του μεταφορέα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή και διευκρινίσεις σχετικά με τους τρόπους παραγγελίας και αποστολής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@cantaloupe.gr