ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€
about

Η Cantaloupe είναι ένα online κατάστημα με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Η μικρή μας επιχείρηση δημιουργήθηκε το 2020 για να φέρει στην αγορά της παιδικής ένδυσης κάτι που κρίναμε ότι έλειπε: ρούχα φτιαγμένα με κοινωνική και οικολογική ευαισθησία που να μας ενθουσιάζουν!!!

Αυτό μας παρακίνησε να ψάξουμε σε κάθε γωνιά της Ευρώπης, για να βρούμε εναλλακτικές επιλογές ένδυσης, αλλά και ποιοτικά παιχνίδια. Ιδιαίτερα προϊόντα που ξεχωρίζουν για το design τους και μας προσκαλούν να τα αγοράσουμε χωρίς τύψεις.

Στην Cantaloupe είμαστε πολύ χαρούμενοι, με τις εταιρείες που επιλέξαμε και τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από αυτές! Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το ίδιο με εμάς θα ενθουσιάσουν κι εσάς, μικρούς και μεγάλους! Επιθυμία μας είναι τα προϊόντα μας να αγαπηθούν από τα παιδιά σας, να αντέξουν στο χρόνο, να αλλάξουν χέρια και γενιές, και να γίνουν τα αγαπημένα και άλλων παιδιών! Σας καλωσορίζουμε στην “cool and conscious” οικογένειά μας, με την ελπίδα ότι όλοι μαζί θα κάνουμε τον κόσμο των παιδιών πολύ πιο χαρούμενο και -έστω και λίγο- καλύτερο, ξεκινώντας από τα πιο απλά: τα ρούχα που επιλέγουμε για αυτά.